ZIKALIA

Saveurs et Nature har en separat serie av ekologiska och Fairtrade-märkta chokladsnacks. Påsarna innehåller 45-65 gram.

Saveurs & Nature’s verksamhet startade i Nantes där Jean-Michel Mortreau tillverkade och sålde ekologiska chokladbitar i liten upplaga på sin restaurang Resto’bio, en av de första ekologiska restaurangerna i Frankrike. Ryktet spred sig vida kring om den fina, ekologiska chokladen och för att svara på efterfrågan startade han Saveurs & Nature tillsammans med sin hustru.

Saveurs et Nature’s 100% ekologiska, handgjorda choklad är bland de bästa sorterna i Europa, och de levereras till fina pralin- och chokladbutiker i hela världen. Chokladen tillverkas av bönor från Dominikanska republiken, Peru och Västafrika. Chokladen har en hög halt av rent kakaosmör, inga andra vegetabiliska fetter är tillsatta och lecitin används
aldrig i tillverkningen. Alla ingredienser kommer från ekologiskt jordbruk.

Se produkterna i produktkatalogen


Tillverkarens hemsida: http://www.saveursetnature.com/

Ekologiskt certifierade och Fairtrade-märkta